Door verschillende omstandigheden is deze datum zeer onzeker geworden, reden voor ons, de meet-up op 10 februari niet te laten doorgaan en door te schuiven naar onze volgende meet-up op dinsdag 9 maart met de titel “waarom GroenLinks”.

Ook daar kunnen weer vragen worden gesteld en kan er van harte gediscussieerd worden, nu ook met de Limburgse kandidaat voor de Tweede Kamer, Geert Gabriëls! Ik laat jullie aanmelding gewoon staan (hoef je niet nog extra te doen voor 9 maart) en hoop, jullie daar allemaal te zien en te horen!

Deze meet-up is gewijd aan het verkiezingsprogramma .

We hebben Jeroen Postma, de voorzitter van de programmacommissie, bereid gevonden als special guest bij onze meeting aan te schuiven.

Als je aan de discussie wilt deelnemen, of gewoon meer wilt horen over het verkiezingsprogramma, vragen we je (niet verplicht) 1 punt uit het programma (bekijk het hier) uit te zoeken, waar je echt achter staat en 1 punt, waar je het niet mee eens bent, of wat niet duidelijk is. Maar gewoon aanschuiven en luisteren of spontaan vragen stellen kan natuurlijk ook!

Meld je aan (al dan niet met je vragen) via  meetups@groenlinksmaastricht.nl

Bekijk het verkiezingsprogramma hier.

Op 10 februari gaan we dan in discussie! Tot dan!

Jeroen Postma
Jeroen Postma