Welk groen initiatief in Maastricht verdient volgens jou het “Groen Lintje 2018”?

GroenLinks Maastricht vindt dat onze stad duurzamer en groener en dus ook gezonder moet worden.

In 2030 wil de stad Klimaatneutraal zijn, maar er valt nog veel werk te verrichten. Niet alleen de gemeente, maar ook individuele inwoners, groepen, bedrijven en organisaties zijn op allerlei terreinen met innovatieve, groene initiatieven bezig om daar aan bij te dragen. In de drie voorgaande jaren kregen “Samen is ons”, Loco tuinen en Faunawatch het Groen Lintje.

Hartverwarmend, al die initiatieven, vindt GroenLinks. Zij verdienen een pluim, in het zonnetje te worden gezet en aan de stad gepresenteerd te worden en dat gaat dit jaar gebeuren op 17 februari.

Ieder wordt dan ook van harte opgeroepen kandidaten aan te dragen vóór 22 januari 2018!

Een jury, bestaande uit de fractieleden Coen van der Gugten, Hans Passenier en adviseur MVO Maaike Bierman, beoordeelt alle binnengekomen nominaties. Zij kiest vervolgens 3 initiatieven uit en gaat daar op werkbezoek. Daarna wordt de nummer 1 bepaald.

Op zaterdag 17 februari 15.00 u wordt in het Pesthuystheater de winnaar bekend gemaakt en  het lintje 2018 uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst. Van de top drie kandidaten wordt een korte presentatie gegeven over hun initiatieven.

 

 

Nominatie zenden aan:  fractiemaastricht@groenlinks.nl

Bellen kan ook            :  0653168663

  • Nominaties, voorzien van motivatie en contactgegevens genomineerde(n)  insturen vóór 22 januari 2018