Doe mee pagina

Geef je op als vrijwilliger:

We zijn inmiddels klaar met de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Maar we zijn met een heel enthousiast team dat graag door gaat met de opbouw van onze beweging.
 

Jij kunt ook deel uitmaken van deze Maastrichtse GroenLinks beweging. Vind jij het namelijk net als wij tijd voor verandering? En vind je ook dat Maastricht socialer, groener en opener kan? Zet je dan samen met ons in voor de komende periode van 4 jaar om Samen Duurzaam Leven te realiseren.

 

Je kunt bijvoorbeeld een bijdrage leveren door samen met ons de wijk en buurten in te gaan om te horen wat er leeft in een Huis-aan-Huis (HAH) actie.  Misschien vind je het leuk om een extra stap te zetten en je aan te melden als organiser, waarbij je zelf een team opbouwt en huis-aan-huis-acties leert organiseren.

Ook kan je een middag of avond iets organiseren in ons eigen campagnepand, waar we vanaf januari te vinden zullen zijn. Of misschien heb je een idee voor een leuke GroenLinks campagne- activiteit buitenshuis?
Kortom: er is veel mogelijk en bespreekbaar; we horen graag hoe jij je in wil zetten!

 

Om actief te worden kun je je aanmelden via:  https://steun.groenlinks.nl/page/s/doemee_vrijwilliger, dan nemen we daarna telefonisch contact met je op.
Heb je eerst nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar maastricht@groenlinks.nl of bel een van onze vrijwilligerscoördinatoren.

 

Word Apptivist!

Voeg +31630659969 toe aan je contactpersonen en stuur via whatsapp een bericht "ik doe mee"

Als Apptivist krijg je regelmatig berichtjes van het campagneteam van Maastricht. Zo weet je altijd net iets meer over de campagne; van de laatste gebeurtenissen achter de schermen of de nieuwste manieren om ons te kunnen helpen Je krijgt van ons geen ontvangstbevestiging​, maar we sturen je wel een eerste bericht binnen een week. In totaal sturen we ongeveer 1 à 2 berichten per week. Soms krijg je als eerste campagnescoops te horen en soms sturen we je een foto of een link naar een filmpje.