EuropaMeetup

25 april in de Muziekgieterij: EuropaMeetup afgezegd

De voor 25 april geplande EuropaMeetup is wegens het kamerdebat over de memo's van de dividendbelasting helaas afgezegd

Voor woensdag 25 april, stond de EuropaMeetup in Maastricht op de planning. We hebben hard gewerkt om alles klaar te zetten voor deze avond: de avond waarop Jesse Klaver onze visie op Europa zou presenteren. We hadden er ontzettend veel zin in.

En toen kwam Trouw met het explosieve nieuws dat er toch memo's bestaan over het afschaffen van de dividendbelasting. En de Tweede Kamer besloot zojuist om uitgerekend morgenavond daarover te debatteren met premier Rutte (zonder rekening te houden met onze Meetup). Uiteraard kan Jesse niet ontbreken bij het Kamerdebat om Rutte het vuur aan de schenen te leggen.

 

Na overleg met onze andere gast, Meyrem Almaci van het Vlaamse Groen, heb ik besloten dat het beter is om de avond te laten vervallen. Jesse is de afgelopen weken in heel Europa op bezoek geweest om zijn visie op Europa aan te scherpen. We zijn van plan om Europa te veranderen.

We vinden het heel vervelend dat we deze bijeenkomst op het laatste moment moeten annuleren, maar het is helaas niet anders. De politieke realiteit haalt ons in.

We zoeken naar een nieuw moment om onze visie op Europa wel aan jullie te presenteren. Daar laten we jullie snel meer over weten. Ondertussen op de hoogte blijven van de Europese politiek? Meld je aan voor onze wekelijkse EuropaUpdate.

Hou me op de hoogte

Met hartelijke groet,

Bas Eickhout
Delegatieleider GroenLinks Europa
Groenen in het Europees Parlement

 
GroenLinks Europa - Groenen in het Europees Parlement