Nieuws

Landbouwbelang wint Groen Lintje 2018

Uitreiking groen lintje 2018 landbouwbelang

Tien initiatieven dongen dit jaar mee naar het Groen Lintje 2018. Uit die tien koos de jury een top 3, waar zij vervolgens op werkbezoek ging. En tot slot maakte zaterdagmiddag 18 februari schepen Joost Venken van Groen uit Hasselt, na de presentatie van de top drie inspirerende, duurzame initiatieven, de winnaar van het Groen Lintje 2018 bekend:

Landbouwbelang Maastricht goes Vegan en de Foodbank

Lees verder

"Respect is het nieuwe Punk"

V.l.n.r: Meyrem Almaci, Johan Danen ( Vlaams Parlementslid), Coen v.d. Gugten ( raadslid GL Maastricht) op het nieuwjaarstreffen van Groen Lanaken.

Partijvoorzitter en federaal parlementslid van Groen België, Meyrem Almaci, komt op maandag 12 maart om 19.00 u in het GroenLinks campagnepand op de Grote Gracht 66, praten over haar boek "Respect is het nieuwe punk: durven opstaan in turbulente tijden”.

Lees verder

Verslag HaH Jekerdal van 27 jan.

Op deze stralende winterdag bezochten 8 GroenLinksers, in het kader van de Huis aan Huis actie, de wijk Jekerdal.  Veel mensen waren in hun voortuintje actief en stonden open voor een gesprek met ons. Het warme winterzonnetje maakte het gesprek direct heel gezellig!

Lees verder

Pagina's