Krabbendam in De Stemming over gedetineerden met wapens en zorgplannen VVD

Op zondag 12 februari 2017 nam fractievoorzitter Gert-Jan Krabbendam van GroenLinks Maastricht deel aan het L1 radioprogramma De Stemming als lid van het opiniepanel. Daarbij werd onder meer gediscussieerd over een reciverende gedetineerde met zware wapens in de Zeer Beperkt Beveiligde Instelling, en over de verkiezingsbeloftes van Mark Rutte's VVD in de zorg.

Het panel bestond deze uitzending verder uit Ria Oomen (Eerste Kamerlid CDA) en Cor Bosman (voormalig Statenlid voor PVV en PvLD).

Terugluisteren kan via deze link.

Marion van der Kleij (fractievoorzitter GroenLinks Gulpen-Wittem en kandidaat voor de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart 2017) was ook te beluisteren in deze uitzending in debat met Natascha Kroonstuiver, kandidaat voor 50Plus (terug te beluisteren via deze link).

De Stemming is een radioprogramma dat wekelijks op zondag van 11:00 uur tot 13:00 uur live wordt uitgezonden vanuit Café Forum in de Sint Pieterstraat 4 in Maastricht. Elke drie weken is Gert-Jan Krabbendam vast panellid van het opiniepanel, een vast item van discussie over de actualiteit, dat wekelijks terugkeert tussen 12:35 uur en 13:00 uur. Kom langs of luister L1 Radio online of FM 95.3 en FM 100.3. De herhaling van het programma is op maandag van 20:00 uur tot 22:00 uur. Meer over De Stemming steeds op www.l1.nl/Stemming.

Op 12 maart 2017 zal Gert-Jan Krabbendam wederom deelnemen aan het opiniepanel.