Opening campagnepand

Maastricht, Zondag 7 januari

Vandaag opende lijsttrekker van GroenLinks Maastricht, Gert-Jan Krabbendam het campagnepand, aan de Grote Gracht 66. Daarmee is het campagnepand in gebruik genomen en zullen er tot aan 21 maart diverse activiteiten in en vanuit het pand plaats vinden.

 

Gert-Jan Krabbendam bracht bij de aanwezige vrijwilligers en leden de afgelopen jaren onder de aandacht. Wat GroenLinks in de afgelopen periode voor Maastricht heeft betekent. De energieakkoorden, het regenboogzebrapad, mobiliteit, de mergelweg, de klimaatdoelstellingen voor 2030. Met dat laatste haakte hij in op wat er nog allemaal te doen staat. En wat de leden en vrijwilligers van GroenLinks aan de burgers van Maatsricht willen toelichten, verdiepen en bediuscussieren.
Tijdens onze officiele 'Campagne Kick Off', bezochten vele vrijwilligers, leden en sympathisanten het pand aan Grote Gracht 66, dat we tot en met de verkiezingen tot onze beschikking hebben.
De komende weken zullen er vele interessante activiteiten gaan plaatsvinden: workshops, lezingen, discussieavonden.
Een leuke manier om ons programma en onze kandidaten te leren kennen!

Dus houd ook onze facebook in de gaten om op de hoogte te blijven en tot ziens in ons pand! #GroenLinks #Tijdvoorverandering #Nietschreeuwenmaarpraten #3