Harry Schouten

Harry Schouten

Wie is Harry
Ik ben gehuwd met Marieke, we hebben 4 kinderen en inmiddels 7 kleinkinderen. Ik ben 30 jaar werkzaam geweest als medisch specialist in het azM/MUMC+ en sedert een kleine 3 jaar gepensioneerd. Sedertdien ben ik verschillende periodes ondersteunend geweest in de zorg op de Nederlandse Antillen en toezichthouder bij 2 zorginstellingen. Ik ben een van de trekkers bij de ontwikkeling van het buurtpark “de groene poort oost”, een verbindend park tussen de wijken Heer en Scharn.

Wat drijft Harry
Duurzaamheid is een van de mooie en noodzakelijke uitdagingen voor de toekomst. We moeten er voor zorgen dat iedere burger in Maastricht zich hiervoor verantwoordelijk voelt maar vooral ook in staat is mee te werken zonder financiële hindernissen. Groen door ook links te zijn.

Grootste uitdaging voor de stad volgens Harry
Maastricht is een mooie stad, parel van het zuiden en centrum van Europa. Onder dit stralende oppervlak zijn nog wel verbeterpunten te vinden, zoals leefbaarheid, sociale ongelijkheid, huisvesting, mobiliteit en duurzaamheid. We moeten de stad in een nog vitalere conditie achterlaten voor de jongere generaties.

Waar vind je Harry

Email: harry.schouten@gemeenteraadmaastricht.nl

Telefoon: 06-54602852

Bij beter weer in of rond het buurtpark “de Groene Poort Oost“

Harry-2