Bekijk ook het

Onze afdeling heeft bijna 400 GroenLinks-leden. Van deze leden woont 2/3  in Maastricht, en 1/3 woont één van in de zes gemeentes van het Heuvelland (Beekdaelen, Eijsden-Margraten, Meerssen, Valkenburg aan de Geul, Gulpen-Wittem en Vaals). In drie van onze zeven gemeentes zit GroenLinks in de gemeenteraad, en in drie andere dragen GroenLinksers actief bij binnen een lokale partij. 

GroenLinks beweging
Het bestuur helpt mee om iedereen die graag politiek actief wordt aansluiting te laten vinden bij de fracties of op een andere wijze te laten bijdragen aan onze inzet voor een eerlijk, schoon en duurzaam Zuid-Limburg. Ieder die zich opgeeft via Doe Mee, krijgt contact met een bestuurslid en/of fractie waarbij we bespreken wat je zou willen en kunt.

We zorgen als bestuur jaarlijks voor een gezamenlijke ledenvergadering en mailen de leden over onderwerpen die gemeente-overstijgend zijn. We werken mee aan de landelijke verkiezingen en ondersteunen de fracties bij hun werk en campagnes voor de gemeenteraadsverkiezingen. 

Ons bestuur bestaat uit:

  • Hans Passenier (voorzitter)
  • Thijs de Rijk (penningmeester)
  • Frank van der Beek (secretaris)
  • Jos Weling (vicevoorzitter)
  • Frans Ligthart (algemeen bestuurslid)

Interesse in of een vraag aan ons bestuur?
Neem contact op via maastricht-heuvelland@groenlinks.nl